Oppskrifter fra Dyrket.no

Under finnes noen av favorittoppskriftene til oss i Dyrket.no! Du kan legge alle varene du trenger til oppskriftene enkelt i handlekurven med ett klikk, og du står selvfølgelig fritt til å fjerne varer du ikke ønsker, dersom det er noe du ikke liker eller har fra før. Gå inn på hver enkelt oppskrift for å lese mer om ingrediensene og fremgangsmåten.

Posjerte andeegg er smakfull og delikat mat. Her serveres eggene med gyldne nypoteter og brødkrutonger, samt et sprøtt blad svartkål. Denne retten er en hjertelig og velsmakende helgefrokost eller en annerledes lunsj neste gang du har gjester på besøk! 

Porsjoner:
6.00 egg
4680
500.00 g
2100
400.00 g
3650
180.00 g
1680
1.00 potte
1932
46.8
21
36.5
16.8
19.32

Pablo Grill er spicy og smaksrike økologiske pølser fra Ask Gård. Disse passer perfekt når du vil grille noe enkelt, men veldig godt! Pølsene nytes i økologiske pølsebrød med kjølende coleslaw og grillet mais. En sommerklassiker!

Porsjoner:
300.00 g
6750
600.00 g
4780
500.00 g
(1/2 kål per 4 porsjoner)
2600
200.00 g
1056
300.00 g
(1/2 bunt per 4 porsjoner)
2600
350.00 g
3105
235.00 g
3648
250.00 g
2210
1000.00 g
3468
150.00 g
(1/2 sitron per 4 porsjoner)
837
67.5
47.8
26
10.56
26
31.05
36.48
22.1
34.68
8.37

En lett og annerledes lunsj eller forrett med sommerens ferske makrellfilet!

Porsjoner:
500.00 g
9793
400.00 g
1560
500.00 g
3564
100.00 g
696
50.00 g
2492
250.00 g
2210
97.93
15.6
35.64
6.96
24.92
22.1

Lite skriker sommer som nygrillet makrell og årets nypoteter. I denne oppskriften får du sommerens favoritter fra sjø og land på samme tallerken!

Porsjoner:
500.00 g
6993
500.00 g
2100
200.00 g
3000
250.00 g
2210
300.00 g
(1/2 bunt per 4 porsjoner)
2600
1.00 potte
1932
1.00 potte
1932
150.00 g
(1/2 sitron per 4 porsjoner)
837
250.00 g
2080
69.93
21
30
22.1
26
19.32
19.32
8.37
20.8

Saftige, økologiske kyllingvinger fra Homlagarden med crispy skinn serveres med en syrlig, spicy mangosalsa og sprøstekte landbrødskiver!

Porsjoner:
175.00 g
1934
1 stk
4696
600.00 g
(1 hel per 4 porsj.)
1120
350.00 g
(1 hel per 4 porsj.)
3130
350.00 g
2860
150.00 g
486
50.00 g
1096
1 stk
(1 fedd per porsj.)
558
1 stk
(kun saften)
837
19.34
46.96
11.2
31.3
28.6
4.86
10.96
5.58
8.37

En enkel fiskesuppe med langefilet og asiatiske smaker. Hemmeligheten er at den inneholder skikkelig fiskekraft fra Brødrene Berggren i Sandefjord. Denne suppen kan settes direkte på bordet i en hektisk hverdag eller den kan danderes i fine skåler til fest. Ditt valg!

Porsjoner:
500.00 g
6975
1000.00 g
5925
1000.00 g
2040
450.00 g
2916
250.00 g
1854
100.00 g
696
1 beger
1096
1 stk
(saft og skall)
791
1.00 potte
1932
1 stk
4696
69.75
59.25
29.67
20.4
29.16
18.54
6.96
10.96
7.91
19.32
46.96

En sunn og smakfull vri på pasta bolognese! 

Porsjoner:
1 stk
2306
200.00 g
(1 stor per 4 porsj.)
607
1000.00 g
(1 stor per 2 porsj.)
2040
250.00 g
2750
1 stk
(et halvt fedd per porsj.)
558
400.00 g
4160
680.00 ml
2399
1.00 potte
1932
23.06
6.07
20.4
27.5
5.58
41.6
23.99
19.32

Saftige, håndlagde hamburgere fra Høvikveien Kjøtt og Kolonial serveres med ovnsstekte søtpotetchips, puffet hvitløk og syrlig Nyrremulade. En klassiker!

Porsjoner:
1 stk
3318
10 stk
4780
400.00 g
2069
200.00 g
3000
150.00 g
486
350.00 g
3105
350.00 g
2860
1 stk
(2 hele fedd per porsjon)
558
2 stk
1400
1.00 potte
1932
33.18
47.8
20.69
30
4.86
31.05
28.6
5.58
14
19.32

Vellagret Holtefjell XO fra Eiker gir dybde og aroma, mens Nyr ferskost fra Grøndalen Gård livner opp denne klassikeren til nye høyder.  

Porsjoner:
6.00 egg
(kun plommene)
2730
200.00 g
3000
200.00 g
(1 stor per 4 porsj.)
607
1 stk
(ett fedd per porsjon)
558
100.00 g
2296
1.00 potte
1932
250.00 g
4420
150.00 g
(finraspet)
7859
27.3
30
6.07
5.58
22.96
19.32
44.2
78.59

Dette er en lynrask hverdagsmiddag som er proppfull av store smaker. Kaldrøkt laks fra Brødrene Berggren i Sandefjord varmes så vidt i pannen med gårdsrømme fra Eiker Gårdsysteri før det hele vendes i ramsløkpasta og vips; det er middag!

Porsjoner:
250.00 g
4420
500.00 g
15900
250.00 g
2210
150.00 g
(finhakket)
486
200.00 g
1260
250.00 g
2210
1.00 potte
1932
1 stk
(saft og finraspet skall)
837
1 stk
(0,5 fedd per porsjon)
558
44.2
159
22.1
4.86
12.6
22.1
19.32
8.37
5.58

Med gode råvarer blir matlagingen en lek. Sjeldent er det mer sant enn med denne retten. Rå pølser fra Høvikveien Kjøtt og Kolonial med 2* potetstappe og skikkelig smakfull sennep. Pølser og potetstappe slik du aldri har smakt det før!

Porsjoner:
1 stk
2306
400.00 g
2069
500.00 g
819
250.00 g
2210
1.00 l
1694
120.00 g
3120
1.00 potte
1932
23.06
20.69
8.19
22.1
16.94
31.2
19.32

Pannestekt kyllingbryst fra Homlagarden med sprøtt skinn og saftig kjøtt. Her sammen med fyldig byggotto, spicy chilichampignon og syrlig pesto fra Eiker Gårdsysteri. En kylling utenom det vanlige! 

Porsjoner:
200.00 g
4914
250.00 g
4200
250.00 g
2750
1 stk
(ett fedd per porsjon)
558
1.00 potte
(1-2 stilker per porsjon)
1932
1.00 potte
1932
1 stk
837
49.14
42
27.5
31.2
5.58
19.32
19.32
8.37

En forrett som er like enkel som den er smakfull. Pepperrøkt laks fra brygga i Sandefjord på lag med syrlig og frisk Nyr-ost fra Grøndalen Gård. Sjø og land i perfekt harmoni! 

Porsjoner:
500.00 g
15900
200.00 g
3000
250.00 g
(finhakket)
1854
50.00 g
2194
1 stk
(saften)
837
159
30
18.54
21.94
35
8.37

Pizzaen som hyller det beste fra Eiker Gårdsysteri. 2 klassiske oster, Mozzarella og Tilsiter, toppes med deres egen Eikerpesto - laget med Holtefjell XO og frisk basilikum!

Porsjoner:
4 stk
10150
680.00 ml
2399
300.00 g
7800
150.00 g
5168
250.00 g
2210
1.00 potte
1932
101.5
23.99
78
51.68
31.2
22.1
19.32

En perfekt pizza for alle som liker at det prikker på tungen! Spicy økologisk salami fra Ask Gård får selskap av saftig champignon og finraspet vellagret Holtefjell. En skikkelig Slegge!

Porsjoner:
4 stk
10150
680.00 ml
2399
300.00 g
7800
150.00 g
(finraspet)
6396
255.00 g
10200
250.00 g
2750
1.00 potte
1932
101.5
23.99
78
63.96
102
27.5
19.32

Sider