Vågåis

Vågåis

Vågå er ei bygd med stolte tradisjoner innenfor landbruk og matkultur. Med sin beliggenhet ved foten av Jotunheimen, finnes det stor variasjon både i kulturlandskap og natur. Vi nordmenn tar gjerne både naturen og gode meieriprodukter for gitt, uten å tenke på den unike kvaliteten vi har å by på.

En av Vågås godt bevarte hemmeligheter, er den vesle iskremfabrikken, hvor vi lager kvalitetsprodukter med utsøkte råvarer. Selv om vi holder til i en norsk fjellbygd og lar oss inspirere av det lokale, tar vi gjerne turen gjennom skog og dalfører og ut i den store verden for å finne ingrediensene som er nødvendig får å lage de beste smakene.

Med oss på laget har vi konditormester Pierre Xavier Chinniah, som med sin bakgrunn har unik kjennskap til ulike matkulturer. Pierre utdannet seg til kjemiker i sitt hjemland Canada før han flyttet til Frankrike, hvor han jobbet som konditorsjef på en rekke Michelinstjerne restauranter. Han tok også det norske konditorlandslaget til konditori VM i 2007. Pierre er ansvarlig for utvikling og kvaliteten på våre produkter.

Vi tilbyr Vågåis Premium til horeca-markedet, og merkevarene Evas Datter og Flåklypa-is til forbruker. I løpet av 2021 kommer også serien Vågåis Gourmet for horeca, med kompromissløs kvalitet og smak.

Evas Datter har kanskje markedets morsomste design, og hun er rebellen i det norske iskremmarkedet. Her finner du mange forskjellig smaker, og Evas Datter er ikke redd for å prøve nye ting. Her finnes både fløteis, vegan-is basert på kokosmelk og sorbet. Evas Datter hører gjerne direkte fra kundene hva de ønsker seg, så bare ta kontakt hvis du har forslag til en ny smak.

Hos Flåklypa-is finner både bestefar og småttingen sin favoritt. Her finnes iskrem med lakris, kaffe, jordbær, vanilje, sjokolade og karamell. En ekte kvalitetsis for hele familien hvor de kjære Aukrust-figurene har sine favoritter, produsert i Vågå, ikke langt fra stedet som faktisk heter Flåklypa.

Våre produkter finner du i disse kategoriene
Basisvarer
BASISVARER