Ødegaarden
Otta

Historien om Baker Berg begynner på midten av 1890-tallet da Carl Johan Stålberg, en svensk baker, kom til Norge på jakt etter arbeid. Etter å ha drevet bakeri på Sør-Fron og Vingnes, slo han seg i 1898 ned på Vinstra og startet Baker Berg. Carl Johan la grunnlaget for virksomheten med verdier som yrkesstolthet, produktkvalitet og redelighet. I 1916 bygde familien det huset bakeriet fortsatt holder til i i dag, hvor det hele startet med vedfyrte ovner og tunge løft.

Bakeriet ble drevet av familien Berg i fire generasjoner før det ble solgt i 2006, og videreført av nye eiere som har tatt vare på tradisjonene. I dag har bakeriet 25 ansatte, hvorav flere er faglærte bakere og en faglært konditor. Baker Berg har også fire egne utsalg på Vinstra, Kvam og Otta.

Høsten 2022 ble bakeriet utvidet med et eget lefse- og flatbrødbakeri på Sødorptunet på Vinstra, som viderefører de stolte tradisjonene med ekte håndverk og gode råvarer.

Ødegaarden's kategorier
Image