Ødegaarden

Otta
Ødegaarden

Vår historie starter på midten av 1890-årene. Da kom Carl Johan Stålberg fra Sverige over til Norge på jakt etter arbeid. Han var baker av yrke, og drev bakeri både på Sør-Fron og Vingnes før familien i 1898 kom til Vinstra. Carl Johan startet bakeri på Solbakken/ Øvregata på Vinstra, og tok så navnet Baker Berg.

Baker Berg var en dyktig håndverker som satte yrkesstolthet, produktkvalitet og redelighet som fundamenter for drifta. I 1916 bygde familien det huset som vi fortsatt holder til i dag. Det var harde tider den gang, med ovner som måtte fyres med ved, mange tunge løft av mel og andre ingredienser. Gjennom generasjonene har bedriften vært gjennom rivende utvikling. Bygningsmassen er blitt utvidet og maskinparken stadig fornyet.

Familien Berg drev familiebedriften i fire generasjoner, helt til Rune Ødegaarden, sønn av Ola «Baker» Ødegaarden, solgte i 2006. Da kjøpte blant annet to av bakerne Ødegaarden Bakeri og videreførte bakeriet. Vi har hele tiden hatt dyktige fagfolk og håndverkere i bedriften som har kunnet sitt fag og har vært stolte av sitt yrke. I dag har vi 40 25 ansatte hvor av én flere er faglærte bakere og én er faglært konditor. I tillegg har vi fire egne utsalg på Vinstra, Kvam og Otta.

Høsten 2022 startet vi også opp med et eget lefse- og flatbrødbakeri beliggende på Sødorptunet på Vinstra.

Våre produkter finner du i disse kategoriene
Bakverk
BAKVERK
Knekkebrød og flatbrød
Fettbrød
Produsert i Norge
144,00
1 stk (160 g)
900,00 kr/kg
Flatbrød
Produsert i Norge
146,00
1 stk (300 g)
486,67 kr/kg