North Sea Salt

Aukra
North Sea Salt

NORTH SEA SALT WORKS er en familiebedrift lokalisert på øya Gossen i Møre og Romsdal. Her har vår familien levd i mange generasjoner. Deres mål er å gjenopplive norsk salttradisjon. I århundrer ble en av verdens viktigste mineraler – havsalt – produsert langs norskekysten. Ved å bygge på metoder brukt i Norge siden vikingtiden leverer North Sea Salt Works havsalt til folks bord med en enestående renhet og smak gjennom en 100% bærekraftig produksjonsprosess.

Saltet er laget av det kalde reine sjøvannet fra Saltsteinsleia. Ei lei som kommer inn fra det åpne hav og passerer vår fabrikkpå øya Gossen i Møre og Romsdal. Her i havgapet bruker vi kun fornybar energi i vår produksjon.Havsnø et håndhøstet 100% rent og naturlig saltmed havets gode mineraler uten tilsetningsstoffer.Det har en sterk og fin saltsmak som gjør at du kan bruke mindre salt på maten.

HAVSNØ er navnet vi har gitt våre håndhøstede sjøsaltflak av høyeste kvalitet. HAVSNØ er laget fra rent kaldt sjøvann fra Saltsteinsleia, ei lei inn fra det åpne havet som går rett forbi vår fabrikk her på Karlsholmen. Dette er salt fra Norskehavet.HAVSNØ er krystallisert sjøvann som gir hvite, flate og litt sprøe saltflak som inneholder over 30 mineraler fra det rene sjøvannet. Det er mineralene i saltet og prosessen det framstilles på som gjør at HAVSNØ er demonstrerbart forskjellig fra konkurrentene i utseende og smak. Smaken gjenspeiler norsk natur og hav med en kraftig saltsmak og en sprø og fin konsistens uten bitterhet.

Våre produkter finner du i disse kategoriene
Basisvarer
BASISVARER
Krydder
Unique
Havsnø flaksalt - bøtte 750g
Produsert i Norge
196,65
1 spann (750 g)
262,20 kr/kg
Unique
Kråkebolle - bøtte 1 kg
Produsert i Norge
217,35
1 spann (1 kg)
217,35 kr/kg
Unique
Havsnø flaksalt - 4kg-pose
Produsert i Norge
828,00
1 pose (4 kg)
207,00 kr/kg
Unique
Kråkebolle - 5kg-pose
Produsert i Norge
1 035,00
1 pose (5 kg)
207,00 kr/kg
Unique
Kråkebolle - forbrukerpakke
Produsert i Norge
57,96
1 pose (250 g)
231,84 kr/kg