Mjåland Gård

Mjåland Gård

Siden 1600-tallet har det vært liv og drift på Mjåland gård. Ved Laudal i Marnardal, litt nord for Mandal, møter du en idyll der både villaks og mennesker stopper opp. Rett ved Mandalselvas bredder finner laksefiskere, turister, jobb- og trygghetssøkende mennesker ro og uforglemmelige naturopplevelser. Tidligere var det skogen og fisket som var de viktigste næringene i dette dalføret. Helt siden tidlig steinalder har det vært stabil bosetting her.

Brit Mjåland tok over driften av gården i 2001. Hun vokste opp på Mjåland gård, og idag tar hun nesten de vakre elvestrykene for gitt. Brit elsker det grønne og sår små frø som vokser seg store og sterke. Hun har fire egne barn og har vært fostermor i en årrekke. Mjåland gård gir god ballast og en ny start for mange. Sammen med sin samboer, Helge Hesland, lever de for gården og ser stadig nye utviklingsmuligheter. 

Mjåland gård er en frisk trekløver som består av tre grønne blader. Camping, aktiviteter og gårdsprodukter. Disse tre bladene gir hverandre næring, vekstmuligheter og liv på gården og i Marnardal. Mandalselva er enhver laksefiskers drøm. Ved Mjåland camping legges det til rette for fellesskap, og laksefiskere med familier kan nyte livet mens de fisker på et av mandalselvas berømte strekk

”Inn på tunet”, var en av de første aktivitetene på gården. En aktivitet der mennesker kan få en ny og naturlig start når utfordringene over tid har vært for krevende. Mjåland gård har stor erfaring knyttet til denne typen aktiviteter og samarbeider med det offentlige.

Velsmakende, økologiske jordbær og sjeldne stauder er noen av gårdsproduktene som avles til salg på gården og på gårdens nettbutikk. Trekløveret Mjåland gård videreutvikler camping og reiselivsvirksomhet, skaper aktivitet for mennesker som har behov for egen utvikling og produserer økologiske produkter som stauder og jordbær. Mjåland gård finner stadig nye veier. Et fristed midt i Norges vakreste natur der naturens egne elementer gir vekst, opplevelser og nytt liv.

Våre produkter finner du i disse kategoriene
Basisvarer
BASISVARER
Frukt og grønnsaker
FRUKT OG GRØNNSAKER