Jotunheim Fisk

Espedalen
Jotunheim Fisk

Tett oppunder Jotunheimens ville og vakre tak, øverst i idylliske Espedalen, ligger den vakre og spesielle Eggen gård, 750 meter over havet. Gårdsdrifta er endret fra små- og storfe, til fisk. Det er kun villfisk vi fisker og foredler. Dette er vi opptatt av å formidle, siden mange tror vi driver med oppdrett.

Fisken fisker vi selv - i ruser, på garn og på isen. Flere lokale fiskere leverer også sin fangst til oss. Kvaliteten på fisken er av den aller beste i Norge, da fisken kun fiskes i rene fjellvann som ligger over 700 meter over havet.

Hovedproduktet våre er sik, ørret og røye. Ingenting av fisken går til spille. Fisken blir foredlet til varmrøkt, gravet og raket. Rogn blir til nydelig kaviar, og skinn og bein fra filetering blir til deilig, fyldig og smaksrik fiskekraft.

Våre produkter finner du i disse kategoriene
Sjømat
SJØMAT
Fiskepålegg
Varmrøkt sik, hele og halve
Produsert i Norge
122,00
1 stk (ca 300 g)
406,67 kr/kg
Akevittgravet sik, 150-200g filet
Produsert i Norge
113,00
1 stk (ca 200 g)
565,00 kr/kg
Einebærmarinert spekesik, 150-200g filet
Produsert i Norge
107,00
1 stk (ca 200 g)
535,00 kr/kg
Sik-kaviar
Produsert i Norge
148,00
1 glass (50 g)
2 960,00 kr/kg