Jentene På Tunet

Selbu
Jentene På Tunet

Iris er gründer og daglig leder for Jentene på tunet. Hun er utdannet kokk og kostholdsøkonom og har alltid likt å være kreativ for å skape gode smaksopplevelser. Etter mange år med flotte låvebryllup, utallige konfirmasjoner, konferanser og selskaper av alle slag - sprer vi nå Sjokoladefryd dagen lang.

I 2015 begynte vi å leke med tanken om å produsere sjokolade for salg, og ikke bare for våre egne gjester. Vi fikk fantastisk respons på de få produktene vi hadde laget, og vi merket en større og større etterspørsel.

De siste årene har vært et eventyr - et sjokoladeeventyr akkurat slik vi drømte om. Så nå har bryllupslåven blitt skapt om til et helt tun bestående av produksjonslokaler, gårdsbutikk, kafé og møtelokaler. Velkommen inn i vår sjokoladeverden!

Sjokoladehåndverket gjør vi med gjennomført høy kvalitet. Vi velger de aller beste råvarene og ønsker at alle våre håndlagde biter skal nytes av både øye og gane. Hard jobbing og fantastiske ansatte har gjort at vi har fått masse heder og omtale. Det er klart vi er stolte av det - men samtidig er vi takknemlige og ydmyke for at flere og flere for øynene opp for kvalitets sjokolade og vår Sjokoladefryd.

Vi er en gjeng herlige jenter som elsker jobben vår, og med god hjelp av Eivind som er forretningsutvikler er vi et supert team. Det håper vi at dere vil merke både på smak, kreativitet og kvalitet.

Produktene våre har fått navnet Sjokoladefryd. Vi legger så mye tid og kjærlighet i vårt håndverk så vi tror det ligger litt lykke i hver eneste bit. Og ja - kundene synes vi lager verdens beste sjokolade, og jammen har vi bevist det i International Chocolate World Awards!

Våre produkter finner du i disse kategoriene
Basisvarer
BASISVARER
Sjokolade og søtsaker
Lillebror i cellufan 125g
Produsert i Norge
153,00
1 stk (125 g)
1 224,00 kr/kg