Humble Brush

Humble Brush

Humble Brush er en svensk produsent av bærekraftikge og økologiske tannbørster.

Tannbørstens håndtaket er laget av 100% biologisk nedbrytbar bambus som naturligvis gir en sklisikker overflate. Humble pensel har et ergonomisk grep og det er elegant og tidløs design gjør den perfekt må-ha tilbehør i alle bad.

Humble Brush har tatt med seg etikken inn i produksjonen og sørger for at det er en forsvarlig bambusdyrking, og at arbeiderene får rettferdig lønn. For hver solgte tannbørste gir Humble Brush en tannbørste/ eller tilsvarende til mennesker i nød. Mange barn får sin første tannbørste gjennom Humble Smile Foundation. Innpakningen er laget av planteplast, og resirkulerte materialer. Estetisk, etisk, & miljøvennlig.

Humble brush er flere ganger blitt stemt frem som årets produkt, og har vunnet flere internasjonale priser. Produktene er også sertifisert av The Vegan Society.

Fun fact: Visste du at bambus er ikke et tre, men den raskest voksende planten på jorden? Det er naturlig antibakteriell, hvilket betyr at det er ikke nødvendig å bruke kunstgjødsel eller plantevernmidler i under dyrkingen.

Våre produkter finner du i disse kategoriene
Husholdning
HUSHOLDNING