Hoppestad Gård

Skien
Hoppestad Gård

Rett utenfor Skien i Telemark ligger gården. Her har familien holdt til i mange generasjoner, og alltid dyrket grønnsaker. Tidligere drev de også med dyr, men dette sluttet de med for å kunne konsentrere oss bare om det de syns er morsomst. Det å dyrke grønnsaker. Gjennom årene har de alltid dyrket mange forskjellige grønnsaker, som kålrot, pastinakk og brokkoli. Dette vil de fortsette med og de leter kontinuerlig etter innovative løsninger for å benytte jorda vår på best mulig måte.

Produksjonsarealet har vokst jevnt og trutt frem til det det er i dag. De er nysgjerrige folk som alltid ønsker å utvikle seg. Som en ansvarlig, nysgjerrig og interessert bedrift med langsiktige perspektiver. De siste årene har de også fått mange som hjelper dem på gården. Medarbeidere kommer fra hele verden, og dette gir et spennende, utviklende og morsomt miljø.

Jorda vi dyrker er oss bare til låns, og vi må passe vel på den for kommende generasjoner. Vi gjør alle våre valg basert på langsiktige perspektiver. Vi skal dyrke jorda, leve ut våre drømmer og drive vår bedrift uten at det påvirker kommende generasjoners mulighet til å gjøre det samme. Og vi skal gjøre det morsomt!

Våre produkter finner du i disse kategoriene
Frukt og grønnsaker
FRUKT OG GRØNNSAKER
Bakverk
BAKVERK