Grunerløkka Brygghus

Oslo
Grunerløkka Brygghus

Grünerløkka brygghus så dagens lys i 2013, og har rukket å bli et av de store håndverksbryggeriene i Norge. Likevel er bryggeriet fremdeles å regne som et veldig lite håndverksbryggeri i en større sammenheng, med sin 1000 liters bryggekjele og totalt åtte gjæringstanker.

Bryggeriet holder til ved Sofienbergparken midt på Grünerløkka og har adresse Københavngata 2. Dette er i bakgården ved restauranten Vespa & Humla, og her arrangeres også en rekke festivaler hele året.

«Støtt ditt lokale bryggeri» har vært et viktig slagord, da lokal tilhørighet og tilgjengelighet er noe det fokuseres på. For mange er vi kjent for våre årlige ølfestivaler, og Grünerløkka Mikrobryggfestival har blitt en stor årlig begivenhet for mange ølinteresserte.

Bryggeriet viser vi stolt frem for alle interesserte. Ønsker du en omvisning på bryggeriet tar vi imot grupper på en rundtur her hos oss. Smaking er selvsagt inkludert, og en av oss på bryggeriet vil guide deg i ølets verden med engasjement og entusiasme.

Kjetil Johnsen er daglig leder, bryggeriansvarlig og grunnlegger av både pub og bryggeriet. Med en leken tilnærming til ølbrygging brygges det både moderne, utradisjonelle- og klassiske øl. Det er Kjetil sine oppskrifter som brygges i tett samarbeid med Inga. Som altmuligmann har han ansvar for alt fra drift av puben og brygging, til salg og administrasjon.

Inga Greve er bryggmester og har full kontroll på hele bryggeprosessen. Inga har utdannelse innen øl og brygging, og er i tillegg sertifisert ølservitør. Med erfaring som kursholder for Ølakademiet har Inga solid erfaring og ulike tilnærminger til øl. Hun er et arbeidsjern og en respektert brygger av kollegaer i bransjen.

Våre produkter finner du i disse kategoriene
Drikkevarer
DRIKKEVARER