Grimstad Brusfabrikk

Grimstad
Grimstad Brusfabrikk

Grimstad Brusfabrikk ble etablert i 2018. Med motivasjon og visjon for å lage «Den nye brusen».

Laget bak Grimstad Brusfabrikk er: Kjetil Jørgensen, Rune Nøstvik, Mathias S. Skjong, Rolf Tore Vik, Ida Konradsen og Jørgen Ljøstad m/Non Dos.

Med bakgrunn blant annet i restaurant, ølbrygging, vinimportering og giddovasjon, savnet vi et genuint godt alkoholfritt alternativ. Brus!

Vi savnet rett og slett en bedre brus. Bobler er gøy og bobler booster smaker. Kjetil hadde lenge hentet god brus fra Danmark for å ha i restauranten sin, men han drømte om å lage sin egen. Han samlet en gjeng med armer og bein som går i mange retninger, men sammen rommer vi større kreativitet, ideer, smaksløker, lekenhet. Kompromissløst med kvalitet i bunn.

Vi har ett mål – så enkelt, men samtidig så vanskelig. Vi ønsker å lage verdens beste brus.

Ikke søtt, ikke klissete, men frisk og fruktig. En brus som kan beljes, nytes med mat, sprites opp med sprit, men også slukke tørsten dagen derpå! Vi vil lage en brus du blir glad av å se på, og lykkelig av å drikke!

Vi liker liv og leven, farger, sirkus og lek! Våre flotte etiketter er tegnet av Grimstadkunstneren Anna Tromop og logoen vår designet av Mariann Kjelgaard.

Våre produkter finner du i disse kategoriene
Drikkevarer
DRIKKEVARER
Leskedrikk
Sicilianske Sitroner & Ingefær
Produsert i Norge
45,00
1 stk (330 ml)
136,36 kr/L
Økologisk
Appelsinbrus
Produsert i Norge
45,00
1 stk (330 ml)
136,36 kr/L
Cuba Kuba
Produsert i Norge
45,00
1 stk (330 ml)
136,36 kr/L