Flo
Sollihøgda

Vår historie begynte i 2016, da Andreas tok sin fascinasjon for brygging og fermentering av alkoholfrie drikker til et profesjonelt nivå ved å skape ASK Brygghus. Gjennom dedikasjon og hardt arbeid, prøving og feiling, vokste hans kunnskap og nørdhet. Kombinert med hans optimistiske synspunkter, har dette gjort ham til den overkreative, halvgale bryggmesteren han er i dag.

Siden den gang har bryggeriet vokst til å bli den profesjonelle kontraktbryggeren som FLO er i dag, med et sterkt team ved sin side. Produksjonspersonalet er sterkt investert i prosessene og produktene de leverer, med kvalitet i alle stadier. Administrasjonspersonalet og CFOen sørger for å holde den halvgale bryggmesteren i sjakk, og holder prosjektene og operasjonene våre strukturerte og organiserte.

For oss er hver produksjon en ny spennende reise! Beliggende en halv time fra sentrum av Oslo, har vi svært tilgjengelige lokaler, og vi er mer enn glade for å invitere deg til våre lokaler.

Flo's kategorier
Image