Felloni & Piersante

Skedsmokorset
Felloni & Piersante

Felloni & Piersante er navnet på håndverksprodusentene Felloni Spekehus og La Piersante. Begge drives av Andreas Kleven-Felloni, som tilbyr det beste av italiensk pasta og spekemat til det norske folk.

Felloni Spekehus er lidenskapelig opptatt av å lage førsteklasses spekeprodukter etter gamle italienske håndtverkstradisjoner. Produktene er utelukkende håndlagede med et mål om høy kvalitet og utsøkt smak. Kvaliteten på spekematen er et resultat av nøye utvalgte krydder og gode norske lokale råvarer. Hemmeligheten rundt den gode smaken ligger i lang erfaring med modningsprosesser og tradisjonelle produksjonsmetoder. Den italienske matkulturen og smakfullt svinekjøtt er grunnlaget for produktene fra Felloni Spekehus.

La Piersante er ren glede for fersk pasta i alle sine former. De startet opp som en liten familiebedrift på Søndre Seter Gård i Østfold i 2018. La Piersante har en portefølje av pasta bestående av Spagetthi alla chitarra, tagliatelle, pappardelle, lasagne, casserecce, piersantine, sedanini, pipe rigate. Alle pastatypene er håndlagde etter italienske tradisjoner og inneholder kun egg og durumhvete, ingen tilsetningsstoffer.

La Piersante er pikenavnet til min italienske mormor. Da hun på 1950-tallet flyttet til Roma fra en liten fjellandsby søkte hun lykken og fant morfar. Hun var en driftig dame med en stor lidenskap for tradisjonell matlaging. Jeg husker at mormor kun lagde kylling med poteter og fersk pasta, til min fornøyelse. Det var det hun kunne best. Pastaen var selvfølgelig den som imponerte meg mest. På noen få minutter kunne hun ved hjelp av kjevla trylle frem gode tagliatelle eller gnocchi. Mormor har inspirert meg til å bevare de enkle men rike tradisjonene jeg vokste opp med som barn.

Våre produkter finner du i disse kategoriene
Pålegg
PÅLEGG
Basisvarer
BASISVARER
Kjøtt og fugl
KJØTT OG FUGL
Bakverk
BAKVERK