Edenvale

Bergen
Edenvale

Edenvale ble grunnlagt med troen på at mennesker over hele Australia og globalt burde ha tilgang til førsteklasses australske alkoholfrie viner som tilbyr den samme smaken, aromaen, kompleksiteten og variasjonen som tradisjonelle viner.

Etablert i 2006, så vi en mulighet i markedet for en sofistikert drikkevare for de som velger å ikke drikke alkohol. Etter mye forskning og tilpasning av teknologien som bruker spinning cone column for å fjerne alkohol fra tradisjonelle viner, samtidig som de beholder den druesort-spesifikke smaken og aromaen, ble Edenvale født.

Vi lever alle travlere og mer aktive liv, og mange mennesker ser mot alkoholfrie drikker for å ta sunnere livsstilsvalg. Edenvale-viner er et perfekt alternativ for de som foretrekker å ikke drikke alkohol av ulike grunner; helse, trening, graviditet, religion eller andre årsaker, men likevel ønsker å føle seg inkludert i anledningen.

Med mindre enn 0,5% alkohol etter volum, noe som er tilsvarende nivået som finnes i ferske fruktjuicer, er Edenvale-viner ikke berusende, inneholder mindre enn halvparten av kaloriene til vanlig vin, er rike på antioksidanter og smaker utmerket.

Eksklusivt laget av druer dyrket i Australias fineste vindistrikter, blir Edenvales alkoholfrie viner skapt ved hjelp av de samme vinteknikkene som tradisjonell vin, før alkoholen forsiktig blir ekstrahert ved bruk av spinning cone technology. Resultatet? En rekke delikat utformede, druesort-spesifikke viner, inkludert mange favoritter som Chardonnay, Pinot Noir, Shiraz, Sparkling Cuvee, Pinot Gris, Cabernet Sauvignon, Sparkling Rose, Sparkling Shiraz og Sauvignon Blanc.

Våre produkter finner du i disse kategoriene
Drikkevarer
DRIKKEVARER
Alkoholfri vin
Verdejo Sauvignon Blanc, alkoholfri
120,00
1 stk (750 ml)
160,00 kr/L
Tempranillo Cabernet Sauvignon, alkoholfri
120,00
1 stk (750 ml)
160,00 kr/L
Sparkling Cuvee Spanish, alkoholfri
125,00
1 stk (750 ml)
166,67 kr/L