Det Gamle Røgeri

Sandefjord
Det Gamle Røgeri

I følge navnet skulle man tro det kun ble laget røkt mat, men det er ikke tilfelle. Vi bearbeider mat med laking, marinering, salting, speking, graving, luting og røyking. Vi ser at de gode norske tradisjoner har blitt forringet i industrien, mens vi i Det Gamle Røgeri spesialiserer oss på ekte håndverk etter gode gamle tradisjoner. Vi setter kvalitet høyest og bruker den tiden som kreves for å gjenskape en fantastisk smaksopplevelse. Vi kan nok sammenligne de ulike produksjons-metodene med tid. Vår produksjonsmetode tar flere døgn, mens andre bruker timer. Det vil si at våre produkter modnes og får derved en unik smak, konsistens og holdbarhet. Våre røykeovner er spesiallaget for vår produksjon og etter samme lest som det våre forfedre gjorde. Vi benytter ulike typer flis til røyking avhenging av hvilken smak vi ønsker å fremelske. Vi bruker samme teknikk for både fisk, skalldyr, kjøtt, fugl, vilt og hval.

Våre produkter finner du i disse kategoriene
Pålegg
PÅLEGG
Kjøtt og fugl
KJØTT OG FUGL
Sjømat
SJØMAT