Me produserar Økologisk fløyteis, yoghurtis og sorbetis. Vår is inneheld ingen kunstig aroma, fargestoff eller konserveringsmiddel. Isen vår inneheld omtrent 30% luft, i motsetning til industrielt produsert is som inneheld 50% luft, den maksimale tillete verdien. Det kjennes på smaken og konsistensen. Sorbetisen laga me med hovudsakleg våre eigne frukt produsert på garden vår, som bringebær, rips plomme og eple. Me plukkar også blåbær, tyttebær og molte sjølv i fjellene som ligg rundt gården. Resten som me ikkje greier å plukke eller produsere sjølv kjøper me inn via utvalgte leverandører. Yoghurtisen laga me av eigenprodusert yoghurt og frukt. Fløyteiskremen, blir produsert av fersk mjølk og fløyte frå våre telemarkskyr, og økologiske egg frå Veikåker Gård i Noresund. Dei øvrige ingrediensene kjøper me so mykje som muleg lokalt og gjennom ein Norsk grossist for økologiske råvarer. Isen og produksjonen rundt blir sjølvsagt kontrollert av både Mattilsynet og Debio