Dyrket.no - Direkte fra bonden til kjøkkenbenken

Vi ønsker å gjøre god mat tilgjengelig for alle

Vi i Dyrket.no jobber for å gi deg de beste, reneste og ferskeste matvarene fra lokale produsenter i området der du bor. Vi leverer mat direkte fra bonden og produsentene til bordet, slik at reisetiden mellom åkeren og kjøkkenbenk blir så kort og skånsom som mulig.

Vi lever for mat som er laget med kjærlighet, og ikke på et samlebånd.

Vi søker opp de små produsentene som har spesialisert seg i akkurat sitt fag, og som brenner for gode, naturlige råvarer. Dette gjør vi fordi vi tror på at kortreist og gjennomsiktig matproduksjon gir trygghet for forbrukeren, høyere næringsinnhold og den beste smaken.

I vinterhalvåret eller der det ikke er tilgang til lokale alternativer, vil vi i likhet med våre produsenter, strekke oss lengre i søket etter råvarene - men kravet om kvalitet er alltid i førersetet.

Vi ønsker rett og slett å gjøre den gode maten tilgjengelig for alle igjen - ved hjelp av et tastetrykk.

Klikk for å høste

I dag blir de små produsentene og butikkene enten utkonkurrert av masseprodusert mat, eller sitter igjen med brøkdelen av salgsprisen i butikkhyllen. Vi mener at de som jobber med grønnsakene i åkeren, som avler kyllingene eller trekker fisken, skal sitte igjen med overskuddet.

Det gjør vi ved å kutte ut alle fordyrende mellomledd, slik at 75% av det du betaler for råvarene går rett til menneskene som lever og ånder for å produsere god mat.

Det hele er en vinn-vinn - de som lager maten får bedre betalt, og du får ferskere og bedre råvarer på kjøkkenbenken. Det er liksom bare logisk.

Bærekraft i fokus

Vi i Dyrket tror at de små produsentene som driver landbruk etter økologiske, biodynamiske prinsipper betyr en sunn hverdag i dag, et variert landbruk i fremtiden og renest smak i råvarene.

Derfor bruker vi så langt det er mulig produsenter som velger å drive bærekraftig og tar vare på jorda, vannet og luften vi puster. I vårt produktsortiment finner du et bredt sortement av økologiske varer. Ingen syntetiske sprøytemidler, antibiotika, veksthormoner eller kunstige tilsetningsstoffer av noe slag. Rene, usminkede og ikke minst velsmakende råvarer.

Og hva er egentlig vitsen med å sløse med maten? En bestilling hos oss er en bestilling direkte til bonden, fiskeren eller osteprodusenten. Kun det du har bestilt vil bli høstet, plukket opp av oss og til slutt bli levert direkte til ditt hjem. Ingen lagertid, ingen hyllefyll og ingen matsvinn. Full utnyttelse av råvarene.

Hvordan fungerer Dyrket?

Du velger varer

Du kan velge blant et stort antall lokalt produserte varer i vår nettbutikk.

Maten din plukkes

Når du har bestilt varene sender vi bestillingen videre til våre produsenter, som plukker og høster produktene for deg.

Vi leverer!

Vi sørger for at produktene blir sendt hjem til deg. Alternativt kan du plukke opp varene direkte fra oss.

  • Du oppretter en konto der du fyller ut kontaktinformasjon, adresse og betalingsinformasjon i våre sikre betalingsløsninger.
  • Bestillingen må være inne hos oss kvelden før du ønsker levering (før 23:59), dette gjøres ved å fylle handlekurven med akkurat det du ønsker og bestillingen fullføres med å velge levering/henting, dato, klokkeslett og en enkel betaling med ditt bankkort. Vi leverer tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.
  • Samme dag som levering høstes dine råvarer opp av jorda, fiskerne leverer dagens fangst på brygga og kjøttet foredles hos slakterne. Det pakkes klart og sendes avgårde til oss på Rud i Sandvika. 
  • Råvarene fra hver produsent ankommer lageret i store kvantum og holdes kjølig.
  • Din unike bestilling pakkes i et minimum av emballasje av våre kyndige medarbeidere og lastes på varebiler. Også her sikrer vi riktig temperatur på varene. 
  • Din bestilling leveres på døren innenfor en totimers luke (og snart får du SMS samme dag med estimert leveringstidspunkt).