På Hovelsrud gård på Helgøya i Mjøsa legger vi stor vekt på at kyllingene skal ha det godt. Vi tror at dyr som lever et naturlig og godt liv smaker bedre. Kyllingene våre får gå fritt ute, vokse saktere, ha en naturlig døgnrytme og rikelig med plass. De fôres med økologiske råvarer uten sprøytemidler og kunstgjødsel, noe som sikrer dem den beste ernæringen. Med et miljø som inkluderer sandbad, vagler, grovfôr og aktiviteter, gir vi kyllingene det vi kaller et "velferdsliv". Dyrevernalliansen har belønnet våre kyllinger med merket for god dyrevelferd.
Våre økologiske kyllinger er Debio-merket og har fått Spesialitetsmerket for sin unike kvalitet. De har blitt kåret til best i test blant norske kyllinger, og er en favoritt blant landets beste kokker, med leveranser til topprestauranter i Norge. I tillegg til kyllingproduksjonen har vi en historisk hage hvor vi dyrker et bredt spekter av frukt og bær, som vi bruker til å lage alkoholfri fruktjuice til restauranter. Alt vi dyrker er økologisk, og gården har også kornproduksjon. Vi ønsker besøkende velkommen i sommerhalvåret, for å lære mer om vår produksjon og gårdens rike historie, som i 2014 ble belønnet med Europa Nostra Award for restaurering av hus og hage.