Ferskere, nærmere, norskere.

Dyrket bringer hjertet av Norges lokalmat direkte til ditt matbord.

Hvem_er_vi

Hvem er vi?

Dyrket.no er en salgs- og distribusjonstjeneste for lokalmatsprodusenter, hvor målet er å gjøre avstanden mellom produsent og kjøkkenbenk så kort som mulig.

Vi mener at hver enkelt produsent fortjener å være premissgiver for sine egne produkter, og at hver enkelt historie bør bli fortalt akkurat slik den er.

Ved å velge Dyrket.no støtter du lokale bønder og bidrar til en bedre fremtid for norske småskalaprodusenter.

Hvordan_jobber_vi

Hvordan jobber vi?

Dyrket bruker sitt distribusjonsnettverk til å hente varer fra produsentene til vårt lager på Sollihøgda. Herfra lagrer vi enten varer for produsentene, eller kjører rett ut til kundene, enten selv eller med våre samarbeidspartnere på transport.

Vi søker å kunne levere så ferske varer som mulig til våre kunder. Grønnsaker henter vi ukentlig, mens kjøtt ofte leveres fryst til kunde, fordi det øker holdbarheten, øker effektiviteten og reduserer risikoen for matsvinn.

Hvorfor_Dyrket

Hvorfor Dyrket?

Vi søker opp de små produsentene som har spesialisert seg i akkurat sitt fag, og som brenner for gode, naturlige råvarer.

Dette gjør vi fordi vi tror på at kortreist og gjennomsiktig matproduksjon, fortalt gjennom produsentenes egne historier, som skaper følelser og tillit.

Vi ønsker at Dyrket skal gi en digital opplevelse av å handle hos den lokale fiskehandleren, slakteren eller spesialforretningen på hjørnet. Men, med dagens bekvemmelighet med levering på døren.

Dyrket lever for mat som er laget med kjærlighet og ikke på et samlebånd.
Ofte stilte spørsmål

Vi samarbeider med Gordon, en leveringstjeneste som opererer i hele Norden. Varene plukkes opp på vårt lager og fraktes riktig temperert, enten det er frys-eller kjølevarer, hjem til deg.

Samme dag som din valgte leveringsdato, sender Gordon en tekstmelding. Her kan du følge hele leveransen frem til lokalmaten leveres på døren.