Not Found

Wild Fire

Wild Fire håndlager alle sine sauser og setter smaken førsetet.

Alle produktene er naturlig glutenfrie, melkefrie, vegetarianske / veganske og helt uten fyllstoffer.

Gründerne er norske Janniche og hennes mann, amerikanske Chef Jeff, som arvet oppskriften på bbq sausene fra sin Cherokee og Blackfoot bestemor som var kokken til Smokin’ Joe Lewis. Paret bestemte seg fra starten av om å lage produktene slik familien alltid har gjort med naturlige ingredienser og konserveringsmidler som rødvin og lønnesirup. Så selv om produktene er laget på Kolsås, så kommer de fra krybben av barbecuekulturen og gir deg en helt autentiske smak.

Wild Fire har to kjepphester; bekjempe «fake foods» og hedre bestemor, noe som heldigvis går hånd i hånd.

Uramerikanerne hadde en fantastisk matgave tradisjon de kalte Potluck, der de gav det beste de hadde av mat til sine kjære, og pyntet med sine totem. Denne tradisjonen ønsker Wild Fire å videreføre og lager alle produktene med de beste ingrediensene de kan finne, og pynter flaskene med sitt totem noe som gjør dem perfekte som matgaver! Og i sin kamp mot fake foods er produktene helt uten fyllstoffer, modifiserte stivelser, røyk og msg, og deres krydderblandinger er uten sukker og med veldig lite salt (to unntak for balanse, men aldri for å fylle glasset)

I kolleksjonen finner du bland annet: bbq sauser med tomat som hovedingrediens, ketchuper, chilisauser som hedrer chilifrukten og kan nytes som de er eller blandet med rømme el lign, asiatiske grillsauser som Norges eneste glutenfrie Hoisin saus, en ekte Jerk Marinade med rom, timian, ingefær og dype toner av kanel og en serie krydderblandinger som gjør det enkelt å lage balansert mat fra bunn av.

Sjekk gjerne deres hjemmeside for oppskrifter!