Not Found

Rent Mel Bakeri

Rent Mel Bakeri holder til i Prinsens gate midt i Oslo. Bakeriet produserer håndlagede økologiske brød og søte bakervarer, og har dessuten sin egen kaffe, brent på kaffebrenneriet dems på Fåberg, gjennom et samarbeid med Fossheim Brenneri - Bygdabrent (økologisk) kaffe!

Rent Mel er i dag det eneste bakeri og pizzeria i Norge med «Gull valørmerke fra Debio». Det innebærer at mer enn 90% av produktene og deres ingredienser er økologiske. Alle brød fra Rent Mel bakes med surdeig, ikke gjær, og er 100% økologiske. 

Deres mål er å gi kundene den aller beste opplevelsen med økologiske råvarer som er hentet fra norske produsenter. De har veldig mange av de samme leverandørene som oss i Dyrket har, blant annet får de mye av melet sitt fra den biodynamiske gården Alm Østre i Stange. Det er ikke lenge siden at Rent Mel ble belønnet med en 2. Plass i pizza NM, og den samme kvaliteten i håndverket er gjeldende i alle deres brød og bakverk. 

Rent Mel om Rent Mel: 

¨Vi ønsker å skape og servere deg bakverk av en så god kvalitet vi evner, men alltid ha i minne at alle skal ha anledning til å kjøpe et godt brød. Vi baker våre brød så godt vi kan, men vi ønsker ikke skape en uoppnåelig luksusvare de færreste har råd til å kjøpe. Å kjøpe et godt brød er en menneskerett. Det er vårt mantra. Det er vår plikt.¨