Not Found

Mantuano

Mantuano-familien startet sin virksomhet i begynnelsen av 1900-tallet, både ved å skape og selge olivenolje ved hjelp av sine egne hjemdyrkede olivenlunder. Dette er bare noen kilometer sør for Roma.

Angelo Mantuano var pioner i den lokale handelsbransjen i Priverno, med tiden fikk han respekt og tillit fra alle lokale forbrukere, til tross for angsten av en epoke dominert av krig, død og motgang. I et klima av frykt skapte roen i Mantuano-familiens oliventrær et område med fred på toppen av fjellet Sant'Angelo, som omfatter Priverno, hvor Angelo dyrket med lidenskap frukten av metaforisk fred. Etter hans død overtok hans sønner tøylene til en allerede stor menneskelig arv, og begynte en prosess med industriell industrialisering.

I midten av 80-tallet fortsatte selskapet å vokse, mens han alltid opprettholde tradisjonene og de grunnleggende prinsippene om å være familiedrevet. Verdeoro holder seg alltid oppdatert med den nyeste forskning for å øke sin kvalitet for produksjon av olivenolje, og utnytter muligheten til det store forbruket i Italia og utenlands.