Bakeblandinger
Boks og glass
Bønner, linser og kikerter
Chips og popcorn
Frokostblandinger og gryn
Iskrem og desserter
Krydder
Mel og korn
Nøtter, kjerner og frø
Olje og eddik
Pasta
Ris og middagskorn
Sauser og marinader
Sjokolade og søtsaker
Sukker og bakst
Sushi, miso og ramen
Taco og wraps
Tørket frukt og bær
Fruktpuré
Kokesjokolade og kakao
Kryssgaarden
Astrid Bjørnson er vokst opp på melkebruk i Gausdal, planen var å ta over, men fascinasjonen til planter brakte henne til Sogn Jord- og Hagebruksskule. Nå driver hun økologisk frukt- og bærproduksjon på leid jord i Vestfold, og er en av de nye inspirasjonsbøndene til Landbrukets Økoløft, et prosjekt som jobber for å øke den norske produksjonen av økologiske landbruksvarer.