Not Found

Hos Kari og meg

HosKariogMeg er en liten restaurant og spesialistdagligvare som ligger i vannkanten ved gamle Gjeving marina, rett vis a vis øygruppen Lyngør i Aust-Agder. Restauranten og dagligvaren er drevet av ekteparet Ronnie og Kari Laurendz som begge er sentrale i den daglige driften - derav navnet HosKariogMeg. I restauranten er det Ronnie som baker og Kari er den blide ekspeditøren i den velfylte dagligvaren.

HosKariogMeg har blitt kjent i sitt nærområdet på grunn av deres helt spesielle pizza. Pizzabunnene bakes for hånd etter en familieoppskrift som har blitt utviklet og perfeksjonert over de siste 5 årene, og det er disse som gir grunnlaget for den perfekte pizza. Ronnie foretrekker pizza Margherita - kun servert med tomatsaus, ost, cherrytomater og basilikum, men ekteparet er klare på at det bare er fantasien som setter grenser for hva man kan ha på sin pizza. 

HosKariogMeg driver sesongbasert drift og er åpne hele sommerhalvåret. Resten av året baker de sine pizzabunner eksklusivt for dyrket.no.