Not Found

Grini Hjemmebakeri

place Se i kart

Kransekake handler først og fremst om de store anledninger. Barnedåp, bryllup, konfirmasjon eller jubileum. Grini Hjemmebakeri setter sin ære i å gjøre hver minste lille munnfull til en uforglemmelig smaksopplevelse.

Kate er helikopterpiloten som gjorde hobbyen til sitt levebrød. I det som en gang var en stall tryller hun frem de deiligste kransekaker, mandelroser og andre godbiter.

Grini hjemmebakeri holder til i låven på Grini gård, hvor hun vokste opp. Gården har vært i familien i seks generasjoner. Gårdsproduksjon var det lite igjen av da hun plukket opp sin mors gamle kunst med hjemmelagde kransekaker, men gården gir inspirasjon med sine grønne og landlige omgivelser.

I bakeriet dyrkes solid håndverk og alle kakene er laget fra bunnen av. Kransekakemassen består av mandler, melis og eggehvite. Helt glutenfri. Ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Det er viktig for Grini. Eggehviten kommer fersk, fra frittgående høner ved Ek Gård i Østfold. De maler mandlene selv for å beholde den gode smaken, blander råvarene og lager kaker etter god, gammel oppskrift. Ekte og velsmakende. Når de er klare går de rett i fryseren for å sikre deg en seig smaksopplevelse. Akkurat slik det har blitt bakt kransekaker i generasjoner, og slik du selv ville bakt den hjemme.

Hverdag eller fest. Kransekake passer for alle anledninger.

Ta de opp fra fryseren, og du har et søtt innslag til enhver gjest eller hyggestund. Rask og enkelt. Perfekt som vertinnegave, på hytta eller lørdagskosen. Hver liten munnfull er en fest i seg selv.