Not Found

Epleslang

place Se i kart

Epleslang er din lokale bærekraftige eplemost! Mange har flere epler enn de selv kan spise og høste. Derfor har Epleslang tatt grep for at alle epler bør skal komme til nytte og de går derfor på epleslang - etter invitasjon fra snille og gavmilde hageeiere så klart. Eplene er håndplukket i Oslo, og deretter presset og pasteurisert på Dyre gård. Den er 100% naturlig uten kunstige tilsetningstoffer. Det er bra for smaken og bra for deg! Resultatet er en naturlig, ufiltrert eplemost med smak av glede, sommer og barndomsminner.

Siden Epleslang plukker fra forskjellige hager og forskjellige eplesorter blir hver flaske like unik som naboens hage. Det vil si at sødmen og syrligheten vil variere litt fra flaske til flaske - spennende, ikke sant? Vi ønsker også at alle skal få mulighet til å jobbe, derfor ansetter vi først og fremst mennesker med fysiske, psykiske eller sosiale utfordringer til å hjelpe oss med innhøstingen. Dette gjør Epleslang til en sosial entreprenørskapsbedrift. En seier for samfunnet, en seier for mijøet, en seier for deg og meg! Epleslang eplemost er rett og slett fylt med god samvittighet - NYT!

Prisvinner av: Norges beste eplemost (Aftenposten 2013), Årets sosiale entreprenør og Norsk Gulleple 2013, i tillegg til Merke for god design og Hederspris for god design 2015