Levering

today Bestillingsfrist

Vi har åpent tirsdager, torsdager og fredager.

Bestillingene må være inne hos oss mandag-torsdag før kl 23.59 for levering eller henting dagen etter. Neste dag for henting og levering av varer fra dyrket.no er tirsdag 10. desember! Bestillingsfrist for denne leveringen er kl 23:59 mandag 09. desember.

For enkelte postnummer gjelder utvalgte leveringsdager. Sjekk ditt postnummer i feltet over kartet. Noen ferskvarer er bestillingsvarer, da produsenten lager på bestilling, disse må bestilles flere dager i forveien og er merket med "Kan leveres dato.måned

local_shipping Levering

Alternativer for levering på døra og priser:

  • Kl 16-18 kr 49 (kr 99 på ordre under kr 850)
  • Kl 18-20 kr 49 (kr 99 på ordre under kr 850)
  • Kl 16-20 (er fleksibel) kr 49
  • Bedriftskunder kan ta kontakt om avtale om andre tidspunkter.

Første levering er alltid gratis

sms SMS-varsel

På leveringsdagen sender vi ut en SMS klokken 12 på formiddagen med estimert ankomsttid. Av erfaring kommer vi så godt som alltid på tid, hvertfall innen +/- 10 minutter. Hvis sjåføren din sitter fast i en kø grunnet ekstraordinære hendelser som trafikkuhell vil du få en SMS med estimat på ny leveringstid.

store Hentepunkt

Du kan alternativt hente varene selv mellom kl 13-16 på vår addresse: Rudssletta 54, 1351 Rud

Da slipper du leveringsgebyr.

Leveringsområde

Kart

I kartet under ser du leveringsområdet vårt, og vårt hentepunkt Rudssletta 54 på Rud.

Vi jobber hele tiden med å utvide vårt leveringsområde, så opprett en bruker hos oss eller lik oss på facebook for å holde deg oppdatert!

Send oss også gjerne en epost til kontakt@dyrket.no hvis vi ikke leverer dit du bor, så kan vi kanskje gjøre et unntak! Vi vil i alle fall ta det med i vurderingen vår når vi snart utvider vårt leveringsområde.