Levering


Leveringsdager: Tirsdag, Onsdag, Torsdag og Fredag
Varer på døren leveres enten mellom 16:00 og 18:00 eller mellom 18:00 og 20:00
Varer som hentes på lageret må hentes mellom 13:00 og 16:00
Vår addresse er: Rudssletta 54, 1351 RUD

Våre leveringsalternativer er:

Første levering er alltid gratis

På leveringsdagen sender vi ut en SMS klokken 12 på formiddagen med estimert ankomsttid. Av erfaring kommer vi så godt som alltid på tid, hvertfall innen pluss/minus 10minutter. Hvis sjåføren din sitter fast i en kø grunnet ekstraordinære hendelser som trafikkuhell vil du få en SMS med estimat på ny leveringstid.

Hentepunktene våre finner du her:

Vi leverer varer og har åpent for henting hver uke fra tirsdag til fredag. Bestillingene må være inne hos oss mandag-torsdag før kl 23.59 for levering eller henting dagen etter. Neste dag for henting og levering av varer fra dyrket.no er tirsdag 19. februar! Bestillingsfrist for denne leveringen er 23:59 mandag 18. februar.

I kartet under ser du leveringsområdet til Dyrket.no, og vårt lager i Rudssletta 54 på Rud. Du kan også skrive inn ditt postnummer i feltet over for raskt å sjekke om vi leverer til din adresse. Vi jobber hele tiden med å utvide vårt leveringsområde, så opprett en bruker hos oss eller lik oss på facebook for å holde deg oppdatert!Send oss gjerne en mail på kontakt@dyrket.no hvis vi ikke leverer dit du bor, så kan vi kanskje gjøre et unntak! Vi vil i alle fall ta det med i vurderingen vår når vi snart utvider vårt leveringsområde.