Vi ønsker å gjøre god mat tilgjengelig for alle

Vi i Dyrket.no jobber for å gi deg de beste, reneste og ferskeste matvarene fra lokale produsenter i området der du bor. Vi leverer mat direkte fra bonden og produsentene til bordet, slik at reisetiden mellom åkeren og kjøkkenbenk blir så kort og skånsom som mulig. Vi lever for mat som er laget med kjærlighet, og ikke på et samlebånd.

Vi søker opp de små produsentene som har spesialisert seg i akkurat sitt fag, og som brenner for gode, naturlige råvarer. Dette gjør vi fordi vi tror på at kortreist og gjennomsiktig matproduksjon gir trygghet for forbrukeren, høyere næringsinnhold og den beste smaken.

I vinterhalvåret eller der det ikke er tilgang til lokale alternativer, vil vi i likhet med våre produsenter, strekke oss lengre i søket etter råvarene - men kravet om kvalitet er alltid i førersetet. Vi ønsker rett og slett å gjøre den gode maten tilgjengelig for alle igjen - ved hjelp av et tastetrykk.

Klikk for å høste

I dag blir de små produsentene og butikkene enten utkonkurrert av masseprodusert mat, eller sitter igjen med brøkdelen av salgsprisen i butikkhyllen. Vi mener at de som jobber med grønnsakene i åkeren, som avler kyllingene eller trekker fisken, skal sitte igjen med en større del av kaka. Det gjør vi ved å kutte ut alle fordyrende mellomledd, slik at det du betaler for råvarene går rett til menneskene som lever og ånder for å produsere god mat. Det hele er vinn-vinn, der de som lager maten får bedre betalt, og du får ferskere og bedre råvarer på kjøkkenbenken. Det er liksom bare logisk.

Bærekraft i fokus

Vi i Dyrket tror at de små produsentene som driver landbruk etter økologiske, biodynamiske prinsipper betyr en sunn hverdag i dag, et variert landbruk i fremtiden og renest smak i råvarene.Derfor bruker vi så langt det er mulig produsenter som velger å drive bærekraftig og tar vare på jorda, vannet og luften vi puster. I vårt produktsortiment finner du et bredt sortement av økologiske varer. Ingen syntetiske sprøytemidler, antibiotika, veksthormoner eller kunstige tilsetningsstoffer av noe slag. Rene, usminkede og ikke minst velsmakende råvarer.Og hva er egentlig vitsen med å sløse med maten? En bestilling hos oss er en bestilling direkte til bonden, fiskeren eller osteprodusenten. Kun det du har bestilt vil bli høstet, plukket opp av oss og til slutt bli levert direkte til ditt hjem. Ingen lagertid, ingen hyllefyll og ingen matsvinn. Full utnyttelse av råvarene.