Jobb

I tillegg til utlyste stillinger er vi alltid interessert i flinke folk, så send gjerne en mail med hva du ønsker å bidra med.

    Ledige stillinger

     

     

     

     

     

     

    Utlysning: Lager-/logistikkmedarbeider

    I et sjarmerende boligstrøk på Jar ligger lageret og kontoret til Dyrket.no. Hver dag kjører biler inn fra lokale gårder og ut igjen til kunder, lastet med ferske, nysankede dagligvarer. Gjengen i Dyrket.no jobber for å gi deg det ferskeste og reneste av matvarer som finnes, direkte fra lokale produsenter.

    Som de fleste andre gründereventyr, startet også dette med en idé. Den var at de som jobber med grønnsakene i åkeren, som avler kyllingene eller trekker fisken, også bør sitte igjen med overskuddet - og at dette kan vi få til ved å gjøre disse produktene direkte tilgjengelig for forbrukeren gjennom nettet. Det hele er en vinn-vinn - de som lager maten får bedre betalt, og kunden får ferskere og bedre råvarer på kjøkkenbenken.

    Selve hjertet av vår produksjon er lageret. Det er hit vi kjører nyhøstede produkter, for så å pakke dem og kjøre dem ut igjen til kunden - etter en kvalitetskontroll, såklart. Sjefen der heter Christer. Han er en jovial type med mye humor, som sjeldent lar seg stresse, og alltid har stålkontroll på lageret. Christer trenger dog flere kolleger, og det er der du kommer inn.

    Hva er jobben, da?

    Det er vel egentlig ganske enkelt; arbeidsoppgavene på lageret er i all hovedsak todelt. Hver morgen i åttetiden kommer de første medarbeiderne inn, henter kundebestillinger, og kjører ut til produsentene for å hente maten. Den frakter de så tilbake til Jar, hvor pakkingen til hver enkelt ordre begynner. Her kreves det høyt nivå av nøyaktighet; det er kritisk at riktig vare havner hos riktig kunde, og at kvaliteten er på toppnivå. I tolv-tiden kommer ettermiddagsskiftet inn og hjelper til, og det er også de som kjører bestillingene ut til kunden. Såklart leverer de med et smil, og slår gjerne av en kjapp prat med kunden før de kjører av gårde til nestemann. Hvilken av disse rollene som passer deg best, finner vi ut av sammen. For rett person er det også gode muligheter for å få mer ansvar etterhvert som vi vokser.

    Vi setter ikke så høye formalkrav til de vi ansetter, men er derimot veldig nøye på at dette skal matche både for deg og for oss. For å gjøre en god jobb hos oss, tror vi kanskje at du har erfaring fra å jobbe med lager, logistikk eller dagligvarer, men egentlig setter vi bare tre krav, som er veldig viktige;

    • Du snakker norsk (B2 eller høyere),
    • Du har førerkort klasse B,
    • Sist men ikke minst, brenner du for det samme som oss: Kortreist, økologisk og superfersk mat, tilgjengelig gjennom et tastetrykk.

    Selv om vi nå har levert varer hjem til kundene våre i nesten et år, er kulturen og mulighetene her som i en nyoppstartet bedrift. Som i alle Startup-bedrifter er det en stor fordel å være blant de første som kommer inn. Da tilegner man seg kompetanse og kunnskap som videre blir uvurderlig for selskapet. Hos oss er det korte kommunikasjonskanaler, og hver ansatt er en verdifull ansatt med innspill og synspunkter som er gull verdt. Vi innrømmer gjerne at sjefens kontor også er lunsjrommet vårt, og nå i startfasen er det ikke uvanlig at også lagermedarbeiderne inviteres til strategimøter. Samtidig er det viktig at alle er klare for å ta i et tak; når det er travelt hos oss, er det “alle mann til pumpene”.

    Vil du være med på eventyret?

    For vi synes faktisk dette har vært som et lite eventyr så langt. At vårt arbeid faktisk kan endre måten folk tenker på maten sin. Vi lever for mat som er laget med kjærlighet, og ikke på samlebånd. Hos oss får du relativt forutsigbare arbeidstider, og du får jobbe med en gjeng som brenner for det de driver med. Høres det spennende ut? Send inn en CV, så hører du fra oss. Aktuelle kandidater kaller vi fortløpende inn for å ta en prat.

    Hvordan søke?

    Søk jobb ved å sende CV og noen linjer om hvorfor du vil jobbe sammen oss: jobb@dyrket.no