Zymia
Skjetten

Vår økologiske Erte-Tempeh er et proteinrikt, fermentert produkt laget med økologiske erter, vann, soppsporer og melkesyrebakterier. Tempeh er naturlig lavprosessert og blir til gjennom en unik fermenteringsprosess med Rhizopus Oligosporus, som binder ertene sammen til en fast blokk. Vi har også lagt til et ekstra steg med melkesyrefermentering, som gir enda dypere og rikere smaker.

Erte-Tempeh prøver ikke å være kjøtt – tenk på det som en allsidig proteinkilde, like fleksibel som fisk, rødt kjøtt eller hvitt kjøtt. Den står støtt på egne ben med sin særegne smak og tekstur.

Med røtter i Indonesia, har Tempeh blitt verdsatt i flere hundre år, og nå lager vi vår egen versjon i Norge, basert på bærekraftige, økologiske erter. Rik på proteiner, plantebasert, og full av umami – perfekt til alt fra taco, wok, supper og salater til fritert eller stekt.

Oppdag den fantastiske smaken og allsidigheten i vår norskproduserte erte-Tempeh – et bærekraftig valg for både smaksløker og miljø!

Zymia's kategorier
Image