Ambijus er resultatet av en lidenskap for å skape spennende, alkoholfrie alternativer som kan måle seg med vin i både smak og opplevelse. Grunnleggerne ønsket å fjerne alkohol fra sine liv, men ikke ofre gleden av komplekse smaksopplevelser i godt selskap. Utfordringen de møtte var et begrenset utvalg av kvalitetsrike, alkoholfrie drikker – spesielt i vinsegmentet. Ambijus ble løsningen på dette, med et mål om å overgå forventningene til selv de mest kresne smaksløkene.
Deres første eksperiment startet med fermentering av granskudd, og siden har Ambijus utviklet seg til en egen kategori drikkevarer. Håndlaget fra bunnen av med nøye utvalgte ingredienser fra norsk natur, er drikkene et kjærlighetsverk inspirert av den moderne skandinaviske matkulturen.
Med et fokus på kompleksitet, frukt, tanniner, krydder og «funk», er Ambijus skapt for å komplementere et bredt spekter av retter. Med under 0,5 % alkohol, men 100 % smak, er Ambijus et unikt og smakfullt alternativ for enhver anledning.