Blogg

«Det at vi nå har Debios valørmerke i gull, som står for en matservering på minst 90 prosent økologisk, viser at det er fullt mulig å drive restaurant i Oslo med de aller beste økologiske råvarene. Tilgangen på økologiske råvarer har blitt bedre og bedre siden vi åpnet dørene i november 2016, og...

Norgesmesterskapet for kjøttprodukter 2018 er ferdig og vinnerene er kåret. Dette er en prestisjefylt konkurranse hvor fagfolk vurderer hvert enkelt produkt etter kriterier som råvare, utseende, lukt, smak og konsistens. I konkurransen i konkurrerer 450-500 produkter fra rundt 50 leverandører om...

Vi har samlet produktene vi tror du trenger til nasjonaldagen, så går handelen raskere og du glemmer ikke noe. Vi har både mat og drikke, til både frokost/brunsj, middag og dessert. Alt er selvfølgelig fra små produsenter som vet å lage kvalitetsmat. I tillegg bør du sjekke kategorien...

Vårt nye hentepunkt er på Huseby Gård i Lier, mindre enn 5minutter unna motorveien. Her står en kjøletilhenger som vi leverer varer til senest 16:00 alle leveringsdager og varene kan hentes fram til 22:00. Tilhengeren har en lås, du får tilsendt kode rundt kl.12 på formiddagen på leveringsdagen...

Den perfekte gaven til de som har alt: Gavekort på Dyrket.no - God mat er jo en super gave, og et gavekort på Dyrket.no gir muligheten for å kjøpe de lekreste varer. I tillegg kan mottakeren av gavekortet velge hva den ønsker å få levert, samt når den ønsker å motta leveringen. Her kan du lese...

Lurer du på hvilke produkter som er homogenisert? Pasteurisert? Hvilke er de mest lav-pasteuriserte? (altså lavest oppvarming). Eller er du usikker på hva disse begrepene egentlig betyr? Det ønsker vi å fortelle deg, samt gi deg en oversikt over hvilke produkter som har vært igjennom hvilke...

Vi er en gjeng med unge mennesker som mener vi må se på hvordan man handlet varer før i tiden - før industrien innførte masseproduksjon et evig jag etter den laveste prisen. Før det ble et krav om at produsentene må sende alle varer til et sentralt varemottak, før det sendes ut til regionale ...