Not Found

Tim Wendelboe

Tim Wendelboe har blitt kåret til Norges beste barista flere ganger og i 2004 vant han verdensmesterskapet i baristakunst og VM i kaffesmaking i 2005.

I 2007 åpnet han sitt eget kaffebrenneri og espressobar på Grünerløkka i Oslo med navnet Tim Wendelboe der han importerer, brenner og selger kaffe av høy kvalitet. Selskapets visjon er å være blandt de beste kaffebrenneriene i verden. Dette er selvsagt ikke målbart, men Tim Wendelboe har blandt annet vunnet Nordic Roaster konkurransen i 2008, 2009, 2010 og 2015. Brenneriet selger nå kaffe til cafeer og restauranter i hele verden.

Tim Wendelboe har tette relasjoner til alle kaffeprodusentene han kjøper kaffe fra. Han bruker mye tid på å utvikle og forbedre kaffekvaliteten sammen med produsentene slik at kaffen blir best mulig. Tim er også kjent for sin lyse brennestil som ble utviklet for å fremheve de unike kvalitetene til hvert parti kaffe slik at man lettere kan oppleve smakene som utvikles av samspillet mellom kaffe arten som dyrkes og miljøet den er dyrket i.