Not Found

Tim Wendelboe

Tim Wendelboe har blitt kåret til Norges beste barista flere ganger og i 2004 vant han verdensmesterskapet i baristakunst og VM i kaffesmaking i 2005.

I 2007 åpnet han sitt eget kaffebrenneri og espressobar på Grünerløkka i Oslo med navnet Tim Wendelboe der han importerer, brenner og selger kaffe av høy kvalitet. Selskapets visjon er å være blandt de beste kaffebrenneriene i verden. Dette er selvsagt ikke målbart, men Tim Wendelboe har blandt annet vunnet Nordic Roaster konkurransen i 2008, 2009, 2010 og 2015. Brenneriet selger nå kaffe til cafeer og restauranter i hele verden.

Tim Wendelboe har tette relasjoner til alle kaffeprodusentene han kjøper kaffe fra. Han bruker mye tid på å utvikle og forbedre kaffekvaliteten sammen med produsentene slik at kaffen blir best mulig. Tim er også kjent for sin lyse brennestil som ble utviklet for å fremheve de unike kvalitetene til hvert parti kaffe slik at man lettere kan oppleve smakene som utvikles av samspillet mellom kaffe arten som dyrkes og miljøet den er dyrket i.

Drikkevarer