Not Found

Tibi - vannkefir

Tibi er Norges første rendyrka produsent av vannkefir. Vannkefir er en nydelig probiotisk drikk som er et godt alternativ til brus. Vannkefir smaker nydelig og friskt. Kan tilsettes forskjellige smaker som sitron, bær, ingefær eller mange andre forskjellige smaker som kun fantasien setter sperrer for. Nyt gjerne vannkefir som et alkoholfritt alternativ til maten og på denne måten får du i deg masse gunstige probiotiske bakterier.

Myrgana og Ellen er jentene bak Tibidrikk. Kortreist, økologisk og ren mat og drikke har vært nøkkelord i livene deres i flere år. 

Det var vannkefir som skulle bli gullet i deres liv, og det siste knappe året har det kun dreid seg om dette. Hyllemeter med kunnskap om drikken har blitt studert, smaker de knapt nok visste fantes har blitt testet ut i drikken og utallige nattetimer har blitt brukt til å forske på eliksirens skjørhet og utfordringer.

Håndbrygget, med kjærlighet i hver dråpe, lanserte de endelig Tibi i mars. I dag finnes drikken i tre smaksvarianter, men jentene lover at dette bare er begynnelsen på smaksmangfoldet i Tibiporteføljen. Ikke nok med det, vannkefir er det sunne alternativet til brus og annen drikke. Den er både leskende og god for magen med sine probiotiske egenskaper.

Nyt din Tibi til maten, eller rett og slett som en forfriskende drikk mellom måltidene.