Not Found

Sterk Saus

place Se i kart

Chili har i Norge hatt et ufortjent rykte som "altfor sterkt", og dette ønsker jeg å gjøre noe med. I februar i år gjorde jeg lidenskapen om til alvor, og startet Sterk Saus som produserer egenutviklet chilisaus. Jeg har alltid savnet en god saus med ekte smak av chili.

Mitt navn er Asle Schau-Hvatum, snart 40 år og bosatt i Oslo. Jeg er småbarnspappa, og har i mitt voksne liv blitt svært interessert i mat og lage god mat fra bunnen av. Maten jeg lager er enkel, ærlig og hverdagslig, og fri for trøffel og kaviar. I mitt yngre liv trodde jeg at salt og pepper var tilstrekkelig med krydder, men de senere årene har jeg utviklet en lidenskap for chili, og forskjellige varianter av denne. 

Kona mi og jeg spiser, og har alltid spist, taco på fredager. Jeg begynte etterhvert å bli litt lei av tacosausen vi brukte, og ønsket noe med mer smak. Derfor begynte jeg å eksperimentere med å lage min egen chilisaus. Etter flere års utprøving, ble jeg så glad i sausen at jeg brukte den til svært mye mer enn bare fredagstacoen. 

Sausene er 100% håndlaget i Oslo, Norge. Chilisaus til folket!