Not Found

St. Hallvards Bryggeri

place Se i kart

St. Hallvards Bryggeri AS består av ølentusiaster med en felles lidenskap - ølbrygging. St. Hallvards Bryggeri har som visjon å være Oslos ledende mikrobryggeri med målsetning om å brygge veldig, veldig godt øl og være det foretrukne håndverksølet på utesteder, butikker og Vinmonopol.

St. Hallvards Bryggeri henter sin inspirasjon fra moderne amerikansk- og klassisk engelske bryggestiler. St. Hallvards brygges på samme måte som i gamle dager, brygget for hånd, uten filtrering og pasteurisering.

St. Hallvards Bryggeri ligger i industriområdet Stålfjæra i Oslo. Navnet St. Hallvard kommer fra Oslos skytshelgen og er en videreføring av gamle St.Hallvards Bryggeri. Navnene på ølene er tatt fra personligheter og byoriginaler fra hele Oslo. Folk med en unik eller spennende historie å fortelle. St.Hallvards Bryggeri skiller seg litt ut fra mengden med sine 450 deleiere fra hele landet, organisert gjennom et eget SA. I tillegg til godt håndtverksøl ser vi også på mulighetene for eget malteri.

St. Hallvards har, i samarbeid med Løvenskiold, plantet ut 20 mål med bygg i Eiksmarka. Vi følger også med på mulighetene for norsk humle. Bryggeriet har sitteplasser til 50 pers. på mesaninen og vi huser gjerne ølsmaking for små og store grupper.