Not Found

Sjokoladesalongen

Sjokoladesalongen drives av søstrene Tonje og Ingvill i Vestfossen i Buskerud. I tillegg til café og sjokoladebutikk produserer de noen av Norges beste håndlagde sjokolader som er tilgjengelig hos Dyrket.no. Mer om Sjokoladesalongen:

Vårt lille sjokoladeeventyr startet forsiktig med salg av sjokolade og kaker på en lokal matfestival. I tillegg til at vi lagde sjokolade i julegaver til venner og familie. Vi hadde begge andre jobber, men syntes det var veldig gøy å jobbe både med sjokolade og hverandre. 

Høsten 2010 kjøpte en tidligere frisørsalong i Vestfossen og pusset opp i lang tid. 14. april 2011 åpnet vi Sjokolade Salongen, en liten café og sjokoladebutikk. De første årene hadde vi åpent tre dager i uka og hadde jobber ved siden av. Etterhvert åpnet vi flere dager - og i dag er vi 5 heltidsansatte og 3 ekstrahjelper. 

I 2015 ble Tonje med på Baker- & Konditorlandslaget og har i løpet av et par år rukket å delta i Nordisk Mesterskap to ganger, bli Norgesmester, servere kaker til Dronningen, lage Norges lengste pepperkaketog med mye mer. 

I tillegg til å drive Sjokolade Salongen har vi jobbet mye med servering på festivaler. Nå har vi kun en festival igjen, Oslo Pride. Vi serverer drikke til Norges hyggeligste festivalgjester i Spikersuppa fire dager i juni, noe vi har gjort de siste 12 årene. 

I 2018 kjøpte vi det tidligere Markenskontoret ved siden av oss og vi skal i løpet av det neste året utvide Salongen vår. Med oss i sjokoladeteamet vårt har vi noen flinke og blide jenter; Elin, Eira, Josefine, Stine, Siri og Isabell.