Not Found

Metervare

Metervares kokker lager skikkelige håndverkspølser og pålegg midt i Oslo. Metervare er kjent for sitt fokus på kvalitet og på rene, smakfulle råvarer. Alle Metervares pølser er navngitt etter en gate eller sted i Oslo - noe som knyttes til pølsenes særegne smak, opphav eller utseende. 

Metervare om Metervare:

¨Når danskene sier "pølsesnakk", mener de "tullprat".

Vi mener alvor. Våre pølseprodukter er komponert fullstendig fra bunnen av i eget pølsemakeri.

Målet er å lage verdens beste pølser. Derfor bruker vi utelukkende ferske, naturlige ingredienser. Ingen kunstige tilsetninger, ingen konserveringsmidler. Våre kokker bruker ikke en gang hvitløkpulver. Løken skal være fersk. Og pepper er ikke bare pepper. Vi brenner hel pepper omsorgsfullt som kaffebønner, bare for å få smaken akkurat dit vi vil ha den. Vi røker, tørker, salter og pusler med produktene i eget hus. Smaken og aromaen sitter i detaljene. Resultatet er METERVARE – kvalitet i begge ender. Vi byr på en omfattende serie pølser som ligger flere nivåer over fabrikkpølsene du får kjøpt i butikken.

Gode pølser fører mye godt med seg. Virksomheten omfatter nå også andre kjøttprodukter med de samme, kompromissløse krav til råvarekvalitet og kokkehåndverk. Vi leverer saftig, perfekt krydret kjøttpålegg, medisterkaker og spesialiteter som for eksempel eisbein.¨

Kjøtt og fugl