Not Found

Masmi

Masmi produserer en serie økologiske og bærekraftige hygieneprodukter. De har som mål å være et trygt og naturlig valg for intimhygiene. Deres produkter er laget av 100% ren, økologisk bomull som bidrar til å forebygge unødvendige allergiske reaksjoner og eksponering av giftstoffer.

Masmi lager blant annet bind, tamponger, bomullspinner og bomullspads til sminkefjerning helt uten bruk av parfyme, viskose eller bruk av klor under blekeprosessen. Her brukes ingen cellulose fra trær, kun 100% økologisk bomull.

100% økologisk bomull har mange fordeler; det puster, begrenser huden dehydrering, er kompatibelt med kroppens naturlige ph verdi og selvfølgelig svært mykt mot huden. Ved å unngå plastikk, klorin eller kjemisk behandlet cellulose, som alle er vanlige tilsetningsstoffer i de fleste masseproduserte hygieneproduktene, kan man unngå unødvendig ubehag eller allergiske reaksjoner i forbindelse med bruken av intimprodukter.

Alle Masmi’s produkter er i tillegg helt nedbrytbare og laget uten å bruke kjemiske tilsetningsstoffer, noe som gjør dem til et naturlig alternativ for å bevare miljøet. 

Husholdning