Not Found

Krone

Økologiske produkter av høy kvalitet.

Dette var en felles visjon som lå til grunn da en gruppe venner stiftet Den Norske Krone, i 2017. Med en felles interesse for gode drikkevarer, trender og produktutvikling, identifiserte de manglende produkter i markedet og ønsket å bidra til å fylle disse hullene.

Produkter fra økologisk landbruk blir fremstilt med bruk av organisk gjødsel og uten kjemiske sprøyte-middel, og kjennetegnes i tillegg av minimalt bruk av tilsetningsstoffer og god dyrevelferd. Økologisk mat dyrket på naturens prinsipper blir stadig mer populært verden over, og ren, ekte og naturlig mat er en økende trend.

Lokal forankring har alltid vært viktig for forbrukere. Tilhørighet, patriotisme og ikke minst muligheten til å møte bryggermesteren på butikken er et scenario som trigger nysgjerrigheten til mennesker. Ikke minst å kunne bidra til lokal utvikling av produksjon og arbeidsplasser.

Høy kvalitet. Alt for lenge har markedet blitt ledet an av merkevarer, uten omtanke til det konsumbare produktet. Gode råvarer, balanse og dimensjonering av smaker og opplevelse blir viktigere og viktigere, og dette ser vi i flere markeder og produkt-kategorier.

Den Norske Krone er en entusiastisk, kunnskapsrik gruppe mennesker, som gleder seg over å dele sine kreasjoner med andre.

Drikkevarer