Not Found

Glomvik Gård

place Se i kart

Primært startet vi med matproduksjon for å kunne gi trygg og ren mat til våre barn også har vi lagt produksjonen stor nok til å lage et levebrød av dette. 

Vår samvittighet for å gi ren mat til våre egne barn sørger også for at vi bare leverer 100% ren og ærlig mat til våre kunder!

I Norsk matproduksjon brukes det enormt mye sprøytemidler - også innen økologisk produksjon. Vi benytter ingen form for sprøytemidler eller kjemiske stoffer. Vi benytter bare gjødsel fra egen produksjon (hønsegjødsel) på våre planter/jord - dette for at vi skal være 100% sikker på at det skal være helt naturlig drift.

Det vi streber etter hver dag er å etablere og opprettholde et eget lite "økosystem" der vi holder hele produksjonskjeden ren og sunn! 

Vi ønsker heller en litt lavere naturlig produksjon enn en stor kjemisk produksjon - på tross av dette gjør vi alt vi kan for å holde prisene våre lave og kvaliteten høy!


Gården har eksistert siden 1700-tallet og har fra 1960-2015 kun vært dyrket korn på. Etter at vi kjøpte gården i 2015 startet vi med dyr, fukt og bær i tillegg til noe kornproduksjon (korn bare til dyrefôr).


Vi produserer (Økologisk):

- Egg

- Epler

- Bjørnebær

- Stikkelsbær

- Istappreddik


Vi utvider stadig produksjonen innenfor det vi allerede driver med, men også har vi et areal hvor vi dyrker forskjellige produkter etter bestilling!