Bakeblandinger
Boks og glass
Bønner, linser og kikerter
Chips og popcorn
Frokostblandinger og gryn
Iskrem og desserter
Krydder
Mel og korn
Nøtter, kjerner og frø
Olje og eddik
Pasta
Ris og middagskorn
Sauser og marinader
Sjokolade og søtsaker
Sukker og bakst
Supper
Sushi, miso og ramen
Taco og wraps
Tørket frukt og bær
Øvrige basisvarer
Fruktpuré
Kokesjokolade og kakao
Marsipan
Egge Gård
place Se i kartEgge Gård ligger midt i landbruksbygda Lier, sydvendt med utsikt utover hele dalen. I dag produserer vi ca 250 tonn jordbær i året. I tillegg har vi 30 000 epletrær som normalt gir 100 tonn epler hver høst. Gården drives idag av Marius Egge, som er 11. generasjon. Marius er lidenskapelig opptatt av både mat og drikke, han så tidlig et stort potensiale i den flotte, syrlige norske frukten. Basert på epler fra lokalområdet har Marius utviklet en omfattende og mangfoldig produksjon av både alkohofri og alkoholholdig drikke av høy kvalitet. Vi ønsker alltid å prøve nye metoder og teknikker og vil helst være først ute. Samtidig skal vi også ha en naturlig og bærekraftig produksjon.