Not Found

Dyrket.no Import

Vi i Dyrket.no ønsker å tilby våre kunder det beste av kortreist, norsk og økologisk mat. Vi jobber med mange flotte produsenter som alle promoteres under Produsenter på våre nettsider. Grunntanken bak Dyrket.no er at vi skal skaffe de ferskeste, reneste matvarene direkte fra de beste produsentene i landet. Dette gjøres slik at vi kan kutte mellomledd, sørge for økt omsetning hos de gode produsentene og ikke minst; for å kunne tilby våre kunder de ferskeste matvarene til de beste prisene.

I blant må vi gå litt lengre i vårt søk for å finne de beste produktene og kunne tilby et fullverdig sortiment til våre kunder. Med fullverdig menes et sortiment som man er vant til å finne i dagligvarehandler i dag. I de tilfeller ønsker vi å gå direkte til kilden for å fortsatt sikre våre kunder de beste prisene og de ferskeste råvarene. Alle varer som ligger under Dyrket.no Import er slike varer som vi har måtte gå utenfor landets grenser for å få tak i, men som vi ønsker å kunne tilby våre kunder.

Vi er opptatt av at handleopplevelsen skal være så ærlig og gjennomsiktig som mulig, derfor vil alle produkter som kommer under Dyrket.no Import være merket med fyldig produktinformasjon og informasjon om produsentene som står bak de forskjellige produktene.