Not Found

Dybvik

Dybvik ble etablert i 1923 og har siden bedriftens andre sesong i 1924 holdt til i Tingstadvika på Fiskarstrand.

Fiskeriene i Borgundfjorden var også grunnlaget for klippfiskproduksjonen. Hver enkelt fisk blir individuelt vasket og bearbeidet av kyndige hender inntil de har et ferdig produkt som de er stolte over.

Gjennom deres over 90 årige erfaring innen klippfiskproduksjon har håndtverket gått i arv gjennom tre generasjoner. Produktene har blitt eksportert til alle verdens hjørner preget med varemerket Juanito Bacalao. Klippfisken er viden kjent for sin utsøkte kvalitet.

Hos Dybvik får klippfisken den unike teksturen og unike smaken som den er verdenskjent for. Klippfiskmagi er konsentrasjonen av smak og næringsstoffer som skjer gjennom foredlingen. 10 kg levende fisk blir konsentrert til protein- og smaksbombe på ca. 3,5 kg, totalt forskjellig fra råstoffet – en gastronomisk nytelse er født! Verdier som underbygger Dybviks kvalitet:

  • Rene kalde havområder
  • Bærekraftig ressurser
  • Villfanget (miljøvennlig mat)


Sjømat


Klippfisk i biter 1 kg
place Produsert i Norge
Klippfisk i biter
Dybvik
Kr. 211,17
1 stk (1000 g)
211,17
kr/kg
Klippfisk til bacalao
place Produsert i Norge
Klippfisk til bacalao
Dybvik
Kr. 109,19
1 stk (400 g)
272,98
kr/kg