Not Found

Drågen Smoke House

place Se i kart

Målet til Drågen Smoke House ble satt for mange år tilbake: Produsere den beste røkte laksen i Norge. Dette mener de nå å ha oppnådd og jobber nå med å få produktet ut til alle som ønsker å smake "Norges beste røkte laks".

Det var daglig leder Petter Aune som satte seg det målet. Petter Aune har mange års erfaring og mange kjenner til han etter at han har levert til mange ulike sjømatstorg. Petter så seg lei av den dårlige kvaliteten, av "røkt laks" som finnes på markedet. Noe av det har ikke engang vært i nærheten av røyk, noe har faktisk blitt røkt, (liggende på stålhyller), av fabrikerte røykmaskiner. En mindre hengt, under og etter røking. Dette er viktige detaljer som invirker på både smak, kvalitet, farge og tekstur. Petter har også kommet fram til urter (som blir plukkes selv, lokalt i Bud) er med på å gi laksen en smakupplevelse som smelter i munnen. Du glemmer ikke denne smaken!

Hos Drågen Smokehouse røyker de med 100% rent tre og urter. Laksen henges og alt gjøres for hånd fra første stund. Laksen hentes på Aukra og blir behandlet innen 24 timer. Laksen blir aldri fryst. Dette er et "world class"-produkt, det finnes i dag meget få røykerier igjen som ligger på dette nivå.