Not Found

Det Gamle Røgeri

I følge navnet skulle man tro det kun ble laget røkt mat, men det er ikke tilfelle. Vi bearbeider mat med laking, marinering, salting, speking, graving, luting og røyking.

Vi ser at de gode norske tradisjoner har blitt forringet i industrien, mens vi i Det Gamle Røgeri spesialiserer oss på ekte håndverk etter gode gamle tradisjoner. Vi setter kvalitet høyest og bruker den tiden som kreves for å gjenskape en fantastisk smaksopplevelse.

Vi kan nok sammenligne de ulike produksjons-metodene med tid. Vår produksjonsmetode tar flere døgn, mens andre bruker timer. Det vil si at våre produkter modnes og får derved en unik smak, konsistens og holdbarhet.

Våre røykeovner er spesiallaget for vår produksjon og etter samme lest som det våre forfedre gjorde. Vi benytter ulike typer flis til røyking avhenging av hvilken smak vi ønsker å fremelske.

Vi bruker samme teknikk for både fisk, skalldyr, kjøtt, fugl, vilt og hval.

Sjømat


200 g Røkt vill laks
place Produsert i Norge
Røkt vill laks
Det Gamle Røgeri
Kr. 129,73
1 stk (200 g)
648,65
kr/kg
200 g Røyksteamet gravet vill laks
Kr. 129,73
1 stk (200 g)
648,65
kr/kg
Varmrøkt ål
place Produsert i Norge
Varmrøkt ål
Det Gamle Røgeri
Kr. 141,24
1 stk (280 g)
504,43
kr/kg