Not Found

Den Lille Juicefabrikken

Den lille juicefabrikken ble startet av Gro Furset i 2014, da hyllene i dagligvaren inneholder mengder med pasteurisert/varmebehandlet juice uten naturlig næring og med hormonforstyrrende emballasje.

I ren protest, ønsket sykepleieren og ernæringsterapeuten å lage en sunn juice som også er bra for helsa og presset direkte fra de naturlige og økologiske råvarene. En ren juice laget mest mulig for hånd og presset sakte etter Dr. Norman Walkers metode. En juice uten noen form for pasteurisering annet enn nedfrysing, hvor næringsstoffene går i dvale og bevares, smaken blir mer fremtredende og matsvinn reduseres. Juicen innehar ingen tilsetningsstoffer for økt hylle oppbevaring, men er 100% rå og naturlig, med ren, bærekraftig emballasje, som kan resirkulerers. Det sies at flytende rå, kaldpresset juice, men også en HPP/kaldpasteurisert behandlet juice for økt hylleoppbevaring, kun oppbevarer næringsstoffene i maksimalt 5 dager.

Den lille Juicefabrikkens juice er derfor av svært høy kvalitet og innehar et preg av sunn, bærekraftig luksus.

Gro ønsker å levere den ferskeste, friskeste, sunneste og mest smakfulle juice til deg, som også er bra for helsen!

Etter at Gro startet med juice, fant hun flere produkter som også burde håndlages. "Familien" har derfor økt til å omhandle sunne råvarer til frokost, lunsj, kaker og snacks. Bevaringsmetoder som benyttes er fermentering, tørking/dehydrering og frysing.